Menu

DJ Tigers Demensven-adventskalender

Se den inspirerende Demensven-webserie med DJ Tiger og hans morfar, som har Alzheimers sygdom. Måske husker du dem fra TV 2 Zulu-dokumentaren "Tiger og morfar"? I webserien kan du se, hvordan det går makkerparret i dag, og vi kommer rundt om temaer som venskab, samvær, kommunikation og det at være barnebarn.

1. Venskabet

Første afsnit handler om venskabet - hvordan DJ'en og natklubsejeren Tiger blev bedste venner med sin Alzheimerramte morfar, og hvad det unikke venskab giver dem begge. 

Videojournalist: Louise Bangslund

 

2. Samvær

Andet afsnit handler om samvær, og hvordan Tiger skaber gode stunder for sin morfar. Hør også, hvorfor Tiger synes det er vigtigt, selvom han godt ved, at morfaren måske har glemt det dagen efter. 

 

Videojournalist: Louise Bangslund

 

3. Kommunikation

Når man får en demenssygdom, kan man få svært ved at udtrykke sig og forstå sammenhænge. Hør i videoen, hvad Tiger gør for at skabe en god kommunikation med sin Alzheimerramte morfar - og hvordan han har måtte prøve sig frem.

Videojournalist: Louise Bangslund

 

4. At være barnebarn

I det fjerde og sidste afsnit af adventskalenderen kommer vi rundt om det at være barnebarn - og hvorfor det kan noget helt særligt. Hør også, hvad Tiger tager med sig fra sit venskab med sin morfar. 

Videojournalist: Louise Bangslund

Senest opdateret d. 13. marts 2020
Støt os