Menu

For Instruktører

Materialer og logbog

Logbog
Logbog
Upload af logbøger
Materialer til bestilling
Materialer til bestilling
Materialer til instruktører
Materialer til dine informationsmøder
Materialer til dine informationsmøder
Materialer og hjælpemidler
Øvelsesmateriale
Øvelsesmateriale og hjælpemidler
Vi har samlet nogle af øvelserne fra Demensven instruktørhåndbogen. Her får I mulighed for at kunne øve jer ved at genopleve øvelserne. Filmene er udført af en af vores Demensven-instruktør undervisere. Derudover er der en video med ”Gode råd til instruktøren”. Det er underviserens personlige råd til jer. Vi håber at I vil få glæde og gavn af filmene.

Kære instruktør
Tusind tak fordi du vil være med til at hjælpe andre med at få en bedre forståelse af demens og inspirere dem til at være demensvenlige i hverdagen. Dit arbejde gør en positiv forskel for mennesker med en demenssygdom og deres pårørende.
På denne side finder du materialer du kan bruge til dine informationsmøder, logbogen, hvor du registrerer dine informationsmøder, samt andre informationer, der måtte være relevante for dig.
Vi glæder os til at høre om dine erfaringer med informationsmøderne – og håber også, at du vil dele dem i vores Facebook-gruppe for Demensven-instruktører:
https://www.facebook.com/groups/438277209706110/

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller brug for sparring – skal du være velkommen til at kontakte Camilla på Camilla@alzheimer.dk eller tlf. 52 20 93 79.

De bedste hilsner
Demensven-Teamet